utorok 28.06.2016

Zasadnutie Predsedníctva Národnej rady občanov so zdravotným postihnutím v SR.

28. júna 2016 sa v priestoroch Úradu komisára pre osoby so zdravotným postihnutím uskutočnilo zasadnutie Predsedníctva a Výkonného výboru Národnej rady občanov so zdravotným postihnutím v SR.
28. júna 2016 sa v priestoroch Úradu komisára pre osoby so zdravotným postihnutím uskutočnilo zasadnutie Predsedníctva a Výkonného výboru Národnej rady občanov so zdravotným postihnutím v SR (NROZP v SR). Celkovo sa na stretnutí zúčastnilo 23 zástupcov 14-tich organizácií, vrátane predstaviteľov Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR. 
JUDr. Zuzana Stavrovská, komisárka pre osoby so zdravotným postihnutím, v úvode zasadnutia prítomných informovala o zriadení Úradu komisára pre osoby so zdravotným postihnutím, predstavila zamestnancov Úradu a v krátkosti ich oboznámila s aktuálnymi i plánovanými aktivitami Úradu. Záverom svojho príhovoru komisárka vyzdvihla potrebu súčinnej spolupráce s NROZP v SR, ktorá bude posilnená i tým, že na 6. poschodí, kde bude Úrad od 1.7.2016 vykonávať svoju činnosť, bude mať svoje sídlo aj kancelária predsedu NROZP v SR.

Kontakt: www.nrozp.sk