streda 28.09.2022

Pokračujeme vo výjazdových dňoch, mierime na Gemer

V rámci série jesenných výjazdových dní navštívi komisárka Zuzana Stavrovská a časť jej tímu 4. októbra Revúcu a 5. októbra Rimavskú Sobotu.
"Deň s komisárkou" odštartuje v oboch mestách stretnutím s vedením samosprávy a pokračovať bude prezentáciou o úrade komisára pre odbornú verejnosť.

V Revúcej zároveň navštívime Základnú školu I. B. Zocha a Zariadenie opatrovateľskej služby Cilka. V Rimavskej Sobote zavítame na Základnú školu P. Dobšinského aj medzi rómsku komunitu na Dúžavskej ceste. Pozrieme si aj denný stacionár a podporované bývanie Združenia príbuzných a priateľov duševne chorých OPORA G+N.

Okrem toho v oboch mestách budeme mať stretnutia s verejnosťou, vždy v čase medzi 15:00 a 17:00. V Revúcej budeme prijímať občanov v priestoroch Gymnázia M. Kukučína a v Rimavskej Sobote v priestoroch Základnej školy P. Dobšinského. Počas týchto "konzultačných hodín" sa na nás môžu osobne obrátiť obyvatelia so zdravotným postihnutím alebo ich príbuzní či priatelia, využiť možnosť individuálneho poradenstva alebo podania podnetu. Tešíme sa na stretnutie!