Komisárka a jej tím pozdravili paralympionikov

Komisárka Zuzana Stavrovská a jej tím na online stretnutí zaželali veľa úspechov paralympionikom, ktorí budú reprezentovať SR na Zimných paralympijských hrách v Pekingu 2022. Slovenskí reprezentanti budú súťažiť v curlingu, parahokeji a zjazdovom lyžovaní. 56-členná výprava vrátane 28 športovcov odlieta už o týždeň.
Keďže Slovensko bude súťažiť na paralympiáde v parahokeji prvýkrát, so svojimi pocitmi sa podelil kapitán parahokejového mužstva Marián Ligda:
 

Mne sa potia dlane už teraz. Hlavné je prejsť covidovými testami, aby sme mohli vycestovať. A druhá méta je ukázať všetko, čo sme dokázali za desať rokov poctivej práce a úsilia. Samozrejme, trošku si to vychutnať aj z takého osobného pohľadu každého hokejistu, lebo pre nás je to nové, ešte sme nezažili olympiádu. Určite urobíme všetko preto, aby sme potešili našich fanúšikov.

 
Všetkým držíme palce!
 


Ponúkame vám krátky záznam aj fotky.

 Video z dnešného online stretnutia komisárky Zuzany Stavrovskej a jej tímu s paralympionikmi, ktorí budú reprezentovať SR na Zimných paralympijských hrách v Pekingu 2022