nedeľa 17.12.2017

DETI DEŤOM A NAOPAK 2017

Sviatočné benefičné podujatie organizované občianskym združením Tanečný klub „DANUBE“ Bratislava, ktorého sa zúčastnila komisárka pre osoby so zdravotným postihnutím JUDr. Zuzana Stavrovská sa konalo už v predvianočnej atmosfére.
Na záver roka 2017 sa dňa 17.12.2017 konala v hoteli Sheraton v Bratislave benefičná akcia Tanečného klubu DANUBE, na ktorej organizátor, prezident klubu pán Andrej Mičunek poďakoval svojim podporovateľom a ocenil svojich dlhoročných spolupracovníkov cenou „Zlaté srdce 2017“. Komisárka pre osoby so zdravotným postihnutím dostala príležitosť odovzdať ceny v jednej kategórii aj s mladými tanečníkmi TK DANUBE.
Podujatie bolo sprevádzané prezentáciou výsledkov činnosti o výučbe tancov detí, mládeže a dospelých ľudí aj s rôznymi druhmi postihnutia telesného (najmä vozíčkárov), mentálneho, sluchového zrakového alebo viacnásobného zdravotného postihnutia a úspechov na medzinárodných súťažiach vo všetkých kategóriách. Slávnostný večer bol  doplnený aj ukážkami choreografií mladých tanečníkov.